3 Aralık 2014 Çarşamba

Engelli olmayan bizlerin engelilere engel olmamamız,göz ardı etmememiz dileğiyle tüm engelli ve ailelerine selam olsun..

Engelli olmayan bizlerin engellilere engel olmamamız,göz ardı etmememiz dileğiyle selam olsun....
Engelli olan kuzenimin engel tanımayan aşkını sizlerle paylaşmak istedim..Bu sevimli çiftin blogumda izi olsun istedim...


""Engellilerin istihdam edildiği galoş atölyesinde tanışan Gökçe Akyol ve Murat Kavalcılar, evlenerek yeni bir hayata yelken açtı. Çiftin nikahını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıydı.Yenimahalle Belediyesi çatısı altında çalışmalarına devam eden Eğitilebilirler Rehabilitasyon ve Eğitim Vakfı’nda (EREV) galoş yaparak istihdam edilen bedensel ve zihinsel engelliler, bu sayede yeni dostluklara ve aşklara da yelken açıyor. Yenimahalle Belediyesi ile EREV işbirliğinde kurulan galoş atölyesinde tanışıp birbirlerine aşık olan Gökçe Akyol ve Murat Kavalcılar çifti, hayatlarını birleştirdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Bütün düğün masraflarını üstlenerek çifte destek olan Yaşar, Gökçe ve Murat’ın nikahını da kendisi kıydı. Nikah şahitliklerini ise Başkan Vekili Mehmet Kartal ile galoş atölyesinde çiftin eğitimleriyle yakından ilgilenen eğitmenlerden Ümran Akın üstlendi.""






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder