8 Nisan 2016 Cuma

:(:(:(:(:( ?????????

Sabah uyandık sağlıklı mutlu ve hep birlikte..oğlum sevdiğim ve ben..Bıcırıgın kuzunun sevimlilikleriyle mest olduk evimizden çıktık..Kuzuyu ikinci evine bırakmak için..Bıraktık ve arabaya bindik ..

Sela okunuyor..Ve duymaya alışmak istemediğimiz..Ülkemde şehrimde bu aralar en çok duyduğum ..Yine ŞEHİT..Mahallemizdeki polis lojmanlarından bir ŞEHİT..İçim yandı her ölüm acıdır..Ama böylesi bilemiyorum daha acı sanki..Birilerinin çıkarları uğruna güya vatan uğruna..Ne için Kim için bir ocak söndü..
Biz tamız biz mutluyuz çok şükür derken tam da o hisler içindeyken ..Bir yuvanın dağıldığını duymak..Bir kadın kuzusunu bir kadın sevdiğini kaybetti ve bekli de bir küçük kadın ilk aşkı babasını..Bir küçük erkek kahramanını..Arabada sessizlik oldu..Yorum bile yapamadık konuşamadık ..İçimizden üzüldük ağladık..Mekanı cennet olsun dedik..Kendi sabrından sabır ver Allah'ım sevdiklerine dedik..Zira gerçekten Allah biz memnuniyetsiz kullarına iyi sabrediyor..

Ve yine aynı soru kafamı kemirdi



NİYE?NİYE? NİYE?
KİM İÇİN
NE İÇİN
NİYE TEKRAR KARŞIMIZA ÇIKTI BU BELA
NİYE BİTEMİYOR BİTİRMİYORLAR YA DA
NE OLDU DA YİNE SIĞAMADIK DÜNYAYA
ANAMIZIN RAHMİNE SIĞDIK DA SIĞAMADIK BU DÜNYAYA

1 yorum:

  1. En sonunda bir karis kara topraga sigacagiz ama. Allah olen sehitlerizin mekanini cennet etsin ve yakinlarina Peygamber sabri versin.

    YanıtlaSil