1 Haziran 2015 Pazartesi

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun..




Bu gece samimiyetle edilen duaların kabul edildiği gecedir. Bu gece, rahmet ve nimetlerin bol olduğu gecedir. Bu gece, Allah ile sırdaş olanların gecesidir. Berat Kandiliniz mübarek, geceniz hayırlı olsun.

Colins kampanyalarına GÜVENMEYİN...Dolandırıcılık fiilen para çalmakla olmuyor kötü kampanya yönetimi de bi nevi hırsızlıktır bence..

300415 tarihinde ParkVera Ankara Colins mağazasında satış personeli tarafından harcamamı 100TL ye tamamlarsam 150 TL alışveriş yaptığımda kullanabileceğim 50 TL indirim çeki hediye edeceklerini ve 310515e kadar kullanabileceğimi belirttiler. Bende 100 TL ye tamamladım. Kampanyanın bitmesine bir gün kala 300515de aynı mağaza yeni kampanya nedeniyle sistemin izin vermediği indirim çekini kullandıramayacaklarını söylediler. Bunun üzerine mağazadayken eşim 1400-1500 saatleri arasında müşteri hizmetlerini aradı Ezgi hanımla görüştü ve durumu belirtti müşteri hizmetleri sistemin izin vermediğini yapacakları bir şey olmadığını daha az indirim yapılan yeni kampanyayı kullanabileceğimizi söylediler. Söyleme üslubu müşteri memnuniyetinden uzak sorun çözme kabiliyetinden yoksundu. Daha yetkili biri ile görüşmek istediğimizde de görüşemeyeceğimizi kendisiyle konuşmamız gerektiğini belirttiler. Dolandırıcılığın İnsanların paralarının fiilen çalınarak olmadığını düşünüyorum ve colinsin yaptığının resmen dolandırıcılık olduğu fikrindeyim. Sonuçta ilk harcamayı bana çek için yapmamı tavsiye ettiler bende yaptım ve çekimi kullanamadım. Bir çok nedenle müşteri memnuniyetsizliği yaşanabilir ama ben hayatımda ilk defa dolandırıcılık olarak addedilebilecek bir memnuniyetsizlik yaşadım..Colins kampanya yönetiminden müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim..

Özetle sakın ha Colins kampanyalarından yararlanmayın....Külliyen yalan.. 

Yayalım :)